Сolon bacillus

Intestinal infektion af E. coli forekomme efter at have spist forurenet mad, kontakt med inficerede dyr eller indtagelse af vand i poolen.

Tarminfektioner forårsage diarré, nogle gange alvorlige eller med blod, smerte i underlivet.

Antibiotika er effektive i behandlingen af ​​infektioner af E. coli er fordøjelseskanalen og til behandling af størstedelen af ​​tarminfektioner, men de er ikke gældende til behandlingen af ​​intestinale infektioner forårsaget af en stamme af bakterierne.

Nogle stammer af E. coli er naturlige indbyggere i fordøjelseskanalen hos raske mennesker. Men nogle stammer af E. coli forårsage infektioner i fordøjelseskanalen og andre organer, især urinvejene. Escherichia coli - den mest almindelige agens af blære infektioner hos kvinder. Disse bakterier kan også forårsage infektion i prostata (prostatitis), galdeblære infektioner, spirende efter blindtarmsbetændelse og diverticulitis, sårinfektioner (herunder kirurgiske sår), liggesår infektion, infektion af fødderne i diabetes, lungebetændelse, meningitis, neonatal, og blodbanen infektioner. De fleste E. coli-infektioner, der påvirker områder uden for fordøjelseskanalen forekomme hos mennesker med dårligt helbred, som er på hospitaler, eller tage antibiotika.

En anden stamme (E. coli O157: H7) producerer et toxin, som påvirker tyktarmen og forårsager dens inflammation (colitis). Oftest er den person inficeret med denne bakteriestamme som følge af:

Spise dårligt svejset inficeret oksekød (en af ​​de mest almindelige kilder)

Kontakt med dyr, der bærer bakterier i deres fordøjelseskanal

Anvendelsen af ​​færdigretter (f.eks salater), som er blevet vasket med vand forurenet med gødning eller inficeret kvæg

Indtagelse er ikke nok klorerede vand forurenet med afføring fra smittede mennesker, der svømmer i konventionel eller børnebassiner

Mangel på hygiejne, især blandt unge børn, der bærer bleer. I dette tilfælde er bakterierne let spredes fra person til person.