Amerikansk patolog foreslog, at Hillary Clinton kan have været forgiftet



Utilpashed i præsidentkandidat for Det Demokratiske Parti USA, kunne Hillary Clinton ikke gå ubemærket elskere af konspirationsteorier. Således den amerikanske patolog Bennet Omalu foreslog, at Clinton kunne blive forgiftet, ifølge The Washington Post, som citerer InoPressa.

September 11 Omalu offentliggjorde et indlæg på sin microblog på Twitter. I det, han rådede Clinton til at gøre valget hovedkvarter for toksikologisk analyse af hendes blod. "Måske var hun forgiftet," - sagde lægen.

Washington Post bemærker, at de fleste brugere reagerede på forslaget Omalu skeptiske. Avisen minder om, at denne videnskabsmand er kendt for at have bragt NFL problemer, når der findes i hjernen hos afdøde amerikansk fodbold tegn på kronisk encephalopati forårsaget af hovedskader.

Senere Omalu tilbage i en anden Twitter-besked, der forklarede sin anbefaling: "Jeg stoler ikke på Putin, og de to af Trump Med at alt er muligt.".

Recall Hillary Clinton uventet afbrudt del i den officielle ceremoni for at mindes ofrene for angrebene den 11. september 2001 i New York på grund af sygdom. repræsentanter Personale hævdede senere, at den præsidentkandidat er overophedet i solen.