Bryan Cranston superhelt

Bryan Cranston superhelt

   Drømmer du om at se en stjerne i serien "Breaking Bad", Bryan Cranston i nogle af Hollywoods superhelte film? Skuespilleren havde allerede tænkt over det, og i et nyligt interview med AMC kaldte navnene på de tre berygtede tegn i tegneserier, som han kunne spille.




   First Cranston nævnte, at det er at foretrække at legemliggøre billedet af en helt ny karakter i superhelt blockbuster, som endnu ikke har optrådt på de sider af tegneserier, men så stadig kaldes listen over favoritter: "Lex Luthor, selv om det spillede mange .. gange jeg tilbød også at påtage sig rollen som kommissær Gordon selvfølgelig, for ham ville jeg nødt til at oprette en helt ny billede And Mister Sinister ... så det ville være cool, "-. Brian siger.

  Faktisk, i form af Cranston Sinister / Nathaniel Essex ville se awesome, men skuespilleren desværre for sent: vises superskurk i den kommende trikvele "Wolverine" i kastesystemet, hvis navn er Brian vises ikke. Selv rolle kunstneren Mister Sinister er endnu ikke navngivet, sandsynligheden for, at Cranston hemmelighed medvirkede i rollen som den uhyggelige videnskabsmand, utroligt lille. Det er håbet, at før eller senere studiet chefer vil finde aktør i en af ​​hans superhelte kinovselennyh.