Canadiske økonomer forudser en hurtig død menneskeheden


   Menneskeheden kan dø inden for et par hundrede år: sandsynligheden for, at det vil ske i 2290, er 50%, i 2710 til 95%, ifølge analysefirmaet BCA Research rapport.

   Ifølge rapporten, som der henvises til RBC, civilisation tættere på vendepunkt, bryde, at menneskeheden kan hurtigt øge IQ skyldes genetiske teknologier. Men med øget kapacitet og større end risici, økonomer hævder med henvisning til sætningen på enden af ​​verden.

   I deres analyse, de starter fra den forudsætning, at den samlede fertilitet vil stabilisere sig på det niveau på 3,0 i verden (nu ca. 2,4), og ankommer til skønnet, at 50-95% med en sandsynlighed på ødelæggelse af menneskeheden vil komme til 3000 år.

   Hvis menneskeheden er i stand til at kolonisere andre planeter eller oprette gigantiske kredser skibe, sandsynligheden for udslettelse af livet på jorden af ​​en katastrofe kraftigt reduceret, men i øjeblikket er sandsynligheden for dommedag er meget højere end det var i fortiden eller vil i fremtid.

   Ifølge eksperter, hvis man antager, at menneskeheden i den nærmeste fremtid venter på døden, ophobning af midler ophører med at være helt så attraktiv. Det betyder, at investorerne mindre grund til at spare penge og mere - til at investere i risikofyldte aktiver.

   Bemærk, at for menneskets historie er ikke blot klar til den offensive ende af verden. Sidste gang var det i 2012. Herefter død af civilisation blev angiveligt forudsagde Maya indianerne. I mange lande venter på at tilså panik. I Italien begyndte beboerne til aktivt bekende i Kina - etablerede produktions- arks.

   Den berømte teoretiske fysiker og videnskab popularizer Stephen Hawking er sikker på at blive frelst fra døden, bør folk kolonisere andre planeter. Ifølge ham, er dette, hvad de næste 100 år vil ske med Mars. Indledende arbejde i denne retning er allerede i gang. For nylig, USA sluttede den regulære, allerede den fjerde eksperiment for at simulere en bemandet flyvning til den røde planet.