Udenrigsminister Luxembourg foreslog at slette Ungarn fra EU


   Udenrigsminister Luxembourg foreslog sletning Ungarns fra EU til behandling af flygtninge som dyr

   Udenrigsminister Luxembourgs Jean Asselborn kaldte udelukke Ungarn fra Den Europæiske Union. Han udtalte i et interview med Die Welt.

   "Vi kan ikke acceptere, at de grundlæggende værdier i EU nu er massivt krænket. Lande, der, ligesom Ungarn, bygge hegn mod krigsflygtninge eller begrænse pressefriheden og domstolenes uafhængighed, bør være midlertidigt eller, hvis det er nødvendigt, alle permanent udelukket fra EU ", - den politiker sagde et par dage før EU-topmødet om fremtiden for EU i Bratislava.

   Ifølge Asselborn, "hegn som bygger Ungarn til at holde flygtningene bliver mere udvidet og højere." Myndighederne behandler flygtninge med både de "vilde dyr", og er ikke langt fra at kunne starte en brand på arbejderne. "Enhver, der ønsker at overvinde et hegn, bør forvente det værste" - sagde Asselborn.

  Ifølge politikeren, med undtagelse af Ungarn fra EU - "den eneste måde at bevare enheden og værdier i Den Europæiske Union." Han foreslog også at ændre proceduren for at træffe beslutning om en midlertidig eller uhensigtsmæssig udvisning af et medlem af EU. I øjeblikket kræver enstemmighed mellem alle medlemmer af EU. Asselborn sagde, at denne betingelse bør afskaffes.

  Udenrigsministeren Luxembourg, sagde, at hvis beslutning om at slutte Ungarn i Den Europæiske Union taget nu, ville dette land ikke har nogen chance.