Retin A creme til acne

Retin A creme til acne

Du har allerede prøvet alle mulige midler mod acne? Chancerne er, du måske ikke mærke en effektiv produkt, kæmper med acne - Retin A. Selvom Retin en 05 er den mest berømte produkt på grund af dets evne til at behandle aldring, det er stadig ikke kendt som en behandling af acne. Denne kraftfulde forbindelse arbejder på at forbedre strukturen og funktionen af ​​huden, hvorved der er mange fordele, der kan reducere forekomsten af ​​acne i teenagere og voksne. Blandt andet mange fordele ved retinol hjælper:


Retin A creme til acne

At styre produktionen af ​​sebum. En af de største udløser af acne - fedtet hud. Selv sunde sebum beskytter og fugter hudoverfladen, kan det ophobes overskud i porerne og lette vækst i antallet af bakterier, der forårsager akne. Retin A 02, også kaldet retinoider, reducerer mængden af ​​fedt, der frigives af huden, hjælper til at undertrykke patogene bakterier.
Fjern døde hudceller. For at fjerne døde celler, huden frembringer en særlig enzym. Nogle lider af akne ikke har nok af dette enzym, så døde hudceller ophobes i hårsækkene, som blokerer talgkirtlerne, hvilket skaber en slags kork. Denne prop af olie og døde hudceller fører til denne ubehagelige fænomen som komedoner. Retin-A har evnen til at hjælpe huden renset for disse celler, reducere forekomsten af ​​komedoner.
Reducerer rødme. Foruden komedoner prop af døde hudceller og hud sekreter blokere for strømmen af ​​oxygen ind i porerne, hvor bakterier forekommer. De trives i ilt forarmet miljø, hvor en masse af fedt og derfor bakterier reproducere med høj hastighed. Ud over dannelsen af ​​acne bakterier affald skaber rødme og inflammation, traditionelle acne. Som et middel til at forhindre sådanne syltetøj Retinol er en effektiv måde at reducere rødme af huden.