Daniel Craig blev tilbudt 150 millioner $ for de næste to Bond film


  Producenter af "James Bond" ikke mister håbet om at forlade Daniel Craig i hans franchise. Ifølge Radar site, skuespilleren modtaget "et tilbud du ikke kan afslå" - 150 millioner $ for de næste to film i rollen som 007.


  Daniel Craig har gentagne gange udtrykt modvilje mod at vende tilbage til rollen som James Bond efter maleriet "007: SPECTRUM". Britiske bookmakere lavet en fascinerende attraktion, at tage væddemål på den næste kunstner af kult rolle. Oftere end andre i sweepstakes nævnte navne Idris Elba og Tom Hiddleston.

For to dage siden, den britiske "gule" ressource The Sun offentliggjorde nyheden om, at franchise-producenterne valgte stjerne i serien "Luther". Dette er imidlertid ikke den første uofficielle "opgave." I juni, puljen af ​​ansøgere uventet brast Aidan Turner, udnævnelsen straks begyndte at tale bekræftende. Også blandt kandidaterne - Michael Fassbender, Damian Lewis og Tom Hardy.

Website Radar citerede en anonym insider, der sagde, at "James Bond" ejerne er på udkig efter en ung modtager, men ønsker ikke at haste ind signering. Ny Craig generøse tilbud bør give dem mere tid til godkendelse af den nye 007. En af de vigtigste "skygge" af kandidaterne i dette tilfælde forbliver den yngste person, der er involveret i Jamie Bell listen. Det er kendt, at skuespilleren mødtes med producer Barbara Broccoli.

Hvis Craig vil forblive i "bondiane" for yderligere to film i hans track liste vil være seks udgange i form af en rekord 007. Roger Moore, som spillede Bond i syv film, er der ingen trussel. Sean Connery bag med et point i den officielle "bondiane", men med "uautoriserede" "Never Say Never", Moore har en lige output.