I Indien, blev 17 soldater dræbt



Mindst 17 soldater blev dræbt i et angreb af militante på en militærlejr i den indiske delstat Jammu og Kashmir nær grænsen til Pakistan, rapporterer Reuters. Fire af angriberne blev dræbt. Agenturet bemærker, at angrebet var en af ​​de største antal ofre under konflikten i denne region, som varer i et kvart århundrede. Pakistanske myndigheder nægtet enhver involvering i angrebet.

Angrebet begyndte kort efter daggry. Et stort antal ofre på grund af det faktum, at som følge af angrebet teltene på en militær lejr blev sat i brand. Det er kendt, at angriberne brugte granater. Kampen varede i flere timer.

Forsvarsminister Manohar Parrikar og chefen for generalstaben general Dalbir Singh Suhag hær agter at besøge Kashmir søndag. Tidligere, et angreb på en militær lejr også tvunget til at aflyse et besøg i den russiske indenrigsminister Singh i Indien Radzhnatha.

Hidtil ingen gruppe har ikke taget ansvaret for angrebet. Hæren er svært at sige, om vi taler om lokale militante eller infiltratorer over linjen af ​​kontakt med Pakistan terrorister.