Den Riga Lufthavn presserende sad passagerfly uden foran landingsstel



I den lettiske hovedstad Riga Lufthavn gjort en nødlanding flyet med passagerer, som efter at have taget ud foran landingsstellet fast. Landing "på maven" at være en succes, blev ingen om bord såret 67 mennesker, rapporterer Delfi.

Hændelsen fandt sted med flyvningen selskab Air Baltic, vejledning fra Riga til Zürich. Kort efter start flyet Bombardier Q400 NextGen besætning noterede et problem med den forreste landingsstel.

blev det besluttet at gå tilbage og tilbringe en landing under forhold med øgede sikkerhedsforanstaltninger på grundlag af disse oplysninger.

Flyet blev sat "på maven". Blandt passagererne viste sig at være en pilot Boeing, som har givet al mulig bistand i evakuering af passagerer. Om bord var fire besætningsmedlemmer og 63 passagerer, herunder en baby og to børn.

Efter landing i lufthavnen blev lukket i et stykke tid, herunder en undersøgelse af landingsbanen. Ifølge de tjenester, blev landingsbanen ikke er beskadiget.

Repræsentanter for flyselskabet sagde, at nu den tekniske inspektion vil være omfattet af alle fly Bombardier Q400 NextGen, til rådighed for Air Baltic.